by MalaDo on ned sij 10, 2010 11:35 am
Ja mrzim kredite, i

povraca mi se na njih... a najgore sto u vecini slucajeva si moramo sami osigurati svoja 4 zida, iznimno mladima pomazu roditelji, a jos rjedje se moze kupiti stan i srediti ga (znaci uz sam stan treba lova i za namjestaj) sa cashom, a opcija nema puno... tako da kako god okrenes, potrebna je pomoc financiranja... Draga, nije ti lako, vjerujem, ali najbolje je, uz istovremeno trazenje savrsenog stancica po cijeni, kvaliteti i velicini, obici sve banke i iskopati najbolje uvjete.. Jer isto tako, proci ce dosta vremena i u samom trazenju, ja sam svoj "trazila" pa skoro godinu dana, ili su cijene previsoke, ili mi se raspored prostorija ne svidje, ili kvart, ili nema parkinga, ili kvaliteta stana u banani, i tako uvijek nesto...Kredit mi je na 1O god, ali osigurali su se maksimalno, imam suduznika (mm) , firma mi jamac, zaduznica firme i hipoteka na stan, a iznos kredita je na cca 2/3 cijene koju sam ga platila, a da ne govorim koliko je vazna i procjena stana .. Uglavnom bit ce ti stresno, zato sretno!!!

» Vodene kozice
» prava na porodiljnu naknadu i porodiljni dopust za majke blizanaca
» Godišnje okupljanje Blizanaca GOLUBINJAK 27.5.2012. :)
» 1. Sastanak Udruge Gemini u Zagrebu
» P: kolica TFK za blizance
» dokumentarni film za djecu
» P: bicikli 12"
» poprečan položaj blizanaca i porod
» web stranice Udruge Gemini!