trebao bi mi savjetu u vezi kose.
prirodna sam plavuša, (doduše sad s godinama sve više vuče na svijetlosmeđu boju koja preko ljeta dobije super zlatne pramenove)
i sama dlaka mi je jako tanka, prirodno, ali kosa gusta.
trudim se što rijeđe sušiti kosu fenom i peglati, tako da je zdrava, prilično, ali imam problem koji me strašno nervira.
mlada dlaka koja strši nakon sušenja.
znate ono.. nije zaglađena i sjajna, već sa onim cufićima koji striše po cijeloj kosi i onda natrpam neki preparat pa ju opet moram prati (zbog osjetljivosti tjemena ne podnosim preparate, dugo u kontaktu)
naravno frizerke kojima sam se do sad požalila su mi ili okrenule na zahebanciju pa rekle da se brinem tek kad te mlade kose nestane
ili me zapeglavale.
kako i čime zagladiti tu mladu stršeću kosu?
tj. čime, bez da ju peglam??
prirodna sam plavuša, (doduše sad s godinama sve više vuče na svijetlosmeđu boju koja preko ljeta dobije super zlatne pramenove)
i sama dlaka mi je jako tanka, prirodno, ali kosa gusta.
trudim se što rijeđe sušiti kosu fenom i peglati, tako da je zdrava, prilično, ali imam problem koji me strašno nervira.
mlada dlaka koja strši nakon sušenja.
znate ono.. nije zaglađena i sjajna, već sa onim cufićima koji striše po cijeloj kosi i onda natrpam neki preparat pa ju opet moram prati (zbog osjetljivosti tjemena ne podnosim preparate, dugo u kontaktu)
naravno frizerke kojima sam se do sad požalila su mi ili okrenule na zahebanciju pa rekle da se brinem tek kad te mlade kose nestane

ili me zapeglavale.
kako i čime zagladiti tu mladu stršeću kosu?
tj. čime, bez da ju peglam??

by 

!). Ili redovno ici frizeru,ali to je u nasoj situaciji neizvedivo,pa se moramo snalaziti . Prije feniranja stavim neku zastitnu emulziju,a poslije malo seruma za vrhove i obavezno malo laka da smiri tu mladu kosicu koje i ja sad imam bas puno. Valjda se tek sad,nakon skoro dvije godine poslije poroda oporavlja,raste nova. Sto se tice laka ja ga stavim samo taj tren kad je frizura gotova da smiri "paperje" i vise ne,i ne treba mi a i ne volim ga previse. E,da da ne zaboravim... Ja kupujem najobicniji lak,bez nekih fora za zastitu kose,protiv isusivanja i sl. jer oni samo zamaste kosu i nista ne naprave! Dakle obicni,jeftini lak i to strong! Jer poslije one emulzije i seruma-sto je zastitilo,zastitilo je (opet ja sa pravim izrazima..). Naravno nista ne stavljas do tjemena.
» Vodene kozice
» prava na porodiljnu naknadu i porodiljni dopust za majke blizanaca
» Godišnje okupljanje Blizanaca GOLUBINJAK 27.5.2012. :)
» 1. Sastanak Udruge Gemini u Zagrebu
» P: kolica TFK za blizance
» dokumentarni film za djecu
» P: bicikli 12"
» poprečan položaj blizanaca i porod
» web stranice Udruge Gemini!